Блог, Момичетата на успеха

Проект “Момичета на успеха” – разноцветният талант

Септември дойде, а с него и моментът да ти представя новата представителка на “Момичетата на успеха”. Следващата ми участничка е буквално трудна за описване. Тя е цветна , различна и е сред най-многопластовите личности, които някога съм срещала. Тя е писател, художник, инфлуенсър и преди всичко- мечтател на едро. Тя е слънчевата Константина Живова.

Трудно е да опишеш Константина с една дума, едва ли и тя самата може да го направи. (Все пак аз я накарах и можеш да видиш нейното описание по- надолу в интервюто). Повечето от нас я познаваме като водеща, но тя е и майка на пълен работен ден. Освен това е блогър, влогър, съпруга, а и куп други неща. Смела и безрасъдна докрай, когато мечтае. Знаеш ли, че е абсолютно самоук художник и въпреки това е успешен творец, с изложба зад гърба си и втора на път?! (Можеш да се докоснеш до нейните творби на @inly_artist в Instagram)

За малко да забравя – по настоящем Константина е и продуцент и основател на Cadre production (@cadre_production), ако имаш нужда от PR или просто съвет…
Ако трябва да избера една дума за нея , то тази дума би била “дейна”. За това какво я мотивира и от къде идва всичката тази енергия – днес говори Константина Живова.

Q: Разкажи ми за теб. Коя е Константина Живова? 
A: Константина е жена с много лица, винаги търсеща, неуморима, обичаща живота и следваща целите си. Аз съм от хората, които не мечтаят, а действат. Поставям си цели е просто ги случвам. Денят за мен е кратък, а време за губене и оправдания няма. 

Q: Опиши себе си с една дума…
A: Непримиримост

Q:От къде започва твоят път?
A:От дете съм артистична и търся себе си в различни амплоа. Преоткривам таланти, опитвам и опознавам възможностите си. В професионален план започнах с телевизията преди почти 15 години и до днес това е най-голямата ми страст. Успоредно с нея развих и писането, като издадох своя първи роман “Завинаги”, рисуването под псевдонима “Inly” и първата ми голяма изложба, ролята ми на инфлуенсър, артист и продуцент в момента. 

Q: “Аз съм успешна, защото”
A: Защото действам, всеки ден!

Q: Каква е твоята дефиниция за успех?
A: “Няма не мога, има не искам!” Вярвам, че всичко зависи от нас самите и когато положим усилия и постоянство, няма невъзможни неща. 

Q: Кой е моментът в живота ти, в който си се почувствала наистина успешна? 
A: Издаването на моят първи роман “Завинаги”. Не бях виждала толкова хора на представяне на книга на едно място. Страхотни приятели, популярни личности, познати и непознати, бяха дошли да ме уважат. Опашката за автографи беше огромна. Горда съм, че успях да изпълня една от големите цели в живота ми. Книгата буквално обиколи света. 

Q: А имало ли е момент, в който си искала да се откажеш? 
A: Отказвам се само, когато нещото не е за мен и го усетя. Почувствам ли го, не се предавам и се боря до край. 

Q: Има ли рецепта за постигане на успеха? 
A: Постоянство, упоритост, твърдост, сила, воля и много любов. 

Q: “Дължа успеха си на”….
A: На първо място на себе си и собственият си дух. На близките ми за покрепата и помощта. На приятелите, които винаги са там, където трябва. 

Q: Каква е цената на успеха? 
A: Цената се крие в споделените емоции, усмивки, истории, съобщения на хора, които не познавам. След книгата ми се докоснах до много лични истории на хора, които ми писаха. Цената на успеха ca безсънни нощи в непрекъснат труд.

Q: Какъв съвет би дала на останалите жени, които мечтаят за успех в своите области? 
A: Будите ли се и заспивате ли с тази мисъл, значи сте на прав път! Действайте и не оставяйте нещата за след време, защото утре може да съжалявате. 

Q:Довърши изречението : Момичетата на успеха са тези..
A: …които действат

А ти чела ли си “Завинаги”? Аз си признавам че не съм, но с удоволствие ще я потърся, за да го направя и да ти споделя моите впечатления. Сред многото дейности на Константина просто ми се е изплъзнало… С удоволствие бих прочела и нейна биографична книга, белкем разбера от къде всичкия този талант?!

Ако искаш да се запознаеш с нейното творчество или просто искаш да се докоснеш до нестихващата енергия на тази вълшебна жена , можеш да я последваш в Instagram @show_me_with_konstantina Само на тридесет и няколко, а толкова успешна в толкова много области… и майка на две прекрасни момичета на пълен работен ден. Радвам се, че има такива примери и още повече се радвам, че имам възможност да ти ги представя от първо лице в проект “Момичетата на успеха”.

Скъпа моя, това е живият живот. Да , не е винаги лъскав и напудрен, но ако запретнеш ръкави- можеш всичко и Константина е поредният пример за това. Благодаря й от сърце, че се включи и за пореден път доказа, че няма невъзможни неща!

Поздрави,

Е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *