Блог

Как да организираме Instagram-ска декорация за нашето парти , без да плащаме на агенция за това

Изразявала съм позицията си за агенциите и защо съм се отказала на този етап от техните услуги. Днес реших да ти споделя моите трикове за готин декор. Всъщност те са два и съм сигурна, че поне с едното наистина ще те изненадам.

В инстаграм ежедневно се любуваме на невероятни визии на празненства у дома. И да, Джъмбо е алтернатива, но днес ще ти дам една доста по- ефектни алтернатива. В момента са доста актуални герляндите от балони. Такива например можеш да си надуеш и сама у дома. Подготвила съм ти видео още другата седмица, в което ще покажа нагледно пример. Но днешния пост цели да те мотивира да правиш пищни украси собственоръчно и на добра цена.

Освен бялоните, има куп чисто визуални детайли, с които със сигурност можеш да впечатлиш своите гости. Именно затова, според мен най- важното за един инстаграмски празник е темата. Мен лично това ме спасява от разпиляване. Но днес няма да ти давам банални съвети. Ще ти кажа моите топ два трика, които ми помагат да правя инстаграмски украси и сама. И съм сигурна, че с единият си трик наистина ще те шокирам.

В последната година почти изцяло сама правя декорация за празниците ни. Научих се да надувам балони, открих разнообразни източници на идеи и честно казано ставам все по- добра. Няма какво да спорим – ясно е, че последният тренд са кътовете за снимки и все повече мами наблягат на този аспект от партито.

Ключът към успеха в живота е да намериш правилните партньори. Аз също имам безценен помощник, когато говорим за парти. Вече съм ти казвала за Emotions Factory ( тук можеш да ги
намериш https://emotionsfactory.bg/)
Общо взето тяхната концепция е за такива като мен, а сигурно и като теб, щом четеш това – да организираме сами парти сами.

Изпробвала съм ги във всякакви ситуации и като цяло са имат Арсенал от ефектни неща. Не случайно са фабрика за емоции! При тях можеш да откриеш богато разнообразие от балони, надписи, чаши, чинии и какво ли още не. Аз имам любими акценти – парти рамката, топърите, а и кутиите с готови теми са доста удобни.

В Instagram (@madebyebg) споделих няколко снимки от наши общи проекти с тях. Като се има впредвид, че успяхме да изненадаме съпруга ми , докато още бях с двудневно бебе в Майчин дом… гъвкави са и ти ги препоръчвам. В техния блог съм откривала не една и две бюджетни идеи. Тук ти добавям някой техни сладурски визии.

С вторият си трик съм сигурна, че ще преобърна светът ти. Дори и да не се справиш или да нямаш време да надуваш балони и да правиш герлянди, можеш да се справиш с мисията ефектна украса сама. Няма да те мотам повече – знаеш ли че има място, на което можеш да си надуеш балони с хелий напълно сама? Да, правилно – буквално отиваш надуваш си сама балоните и това не е най- хубавото. Можеш да го направиш денонощно! Чудиш се какво ти говоря ли- става въпрос за машина за балони с хелий. Най- хубавото на машината е, че е заредена с вариации от цветове. Става бързо и лесно. Оставам линк , на който да научиш повече https://heliumbg.com/mashina

Надявам се да съм ти била полезна! Разкажи ми – Падаш ли си по декорациите?!

Поздрави,

Е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *