Блог

2020- време за планове и мечти

Хей,

Честита ни 2020! Тази година малко късно започвам с постовете, но честно казано няколко пъти пиша някакви неща и така и не ги поствам… предполагам ще им дойде времето (:

Днес няма да има нещо кой- знае колко полезно , нито хитринки за планиране на новата година ( ако ти се чете нещо такова – можеш да погледнеш статията ми от миналия Януати с Planner България). Този пост ще е една идея по- личен и да, дори след кистата на яйчниците- има още на къде.

Реших днешният пост да превърна нещо средно между мини равносметка и да открехна завесата над това какво да очакваш от мен тази година. Made by E стартира като хоби на една скучаеща бременна жена. Не мога да кажа дали се разви, факт е че се обогати през изминалата година, но днес ми предстоят нови приключения.

Не знам дали знаеш , но блогът стартира точно Януари миналата година. Така че имаме годишнина! Благодаря ти, че ме четеш и придаваш смисъл на всичко, което правя. В началото беше сайта, страница във фейсбук и страница в инстаграм… разбира се и много желание от моя страна.

Нямах никаква представя какво правя и ми отне малко време да осъзная, че все пак някой чете/ гледа. Даже още съм очудена , когато се запозная с някого и той/тя знае за блога. Честно казано не мога да определя имам ли успех или не. Истината е, че за мен Made by E е забавление и платформа за нови познанства. Получавала съм въпроси- как не се отказвам и защо се потя за 1000 гледания. Имала съм и редица въпроси в другата крайност, така че оставям на теб да решиш дали се е развил моят блог, пък и аз покрай него (:

Днес няма да ти обеснявам колко много са се променили нещата. Може би единственото, което мога да определя за успех е възможността да се запознавам с нови мирогледи всеки ден. Определено през последната година се запознах с многооо нови дами, с които споделяме общи страсти. В този смисъл определено Made by E имаше успех.

През последната година този сайт беше нещо като публичен дневник за мен. Затова и реших в първата си публикация за годината да ти споделя какво ми предстои. Тази година ще е пълна с нови начинания и форми и не, не визирам само Instagram канала. В 2020 ще мога да увелича мащаба си и новите ми начинания са определено предизвикателство за мен.

Не знам дали помниш, че преди да опитам в Instagram tv, се пробвах с YouTube. Истината е, че YouTube иска не малка инвестиция в техника и се отказах. Само че… много скоро ще можете да ме откриете и там! Няма да издавам много за сега, но няма да има влог видеа 😉 Ще го кажа така – ще се фокусирам само в полезни неща и ще имам невероятната възможност да снимам в професионално студио, да имам аниматор на разположение и куп други екстри. Вълнувам се. За да не развалям изненадата , ще спра до тук, но stay tuned – остават само 30 дни и ще разбереш от първа ръка (:

Тъй като именно в YouTube ще говоря предимно за продукти, разбира се ще има промяна в Instagram канала. За съжаление няма да мога да качвам толкова често видеа, но пък нещата ще станат една идея по- лични. Именно там ще правя влог видеа, ще пускам повече теми, свързани с декорация и игри с децата. Общо взето ще разделя нещата. Жената , която се интересува от козметика, ще се помещава в YouTube и ще е една идея по- професионално. Докато в Instagram, както до сега – ще го даваме джаста праста.

Второто голямо нещо, което се случва и още във Февруари ще бъде една истинска сбъдната мечта е Mommy box. Mommy box е абонаментна кутия, специално за мами и техните малчугани, продуктите в която ще избирам аз. И ако си представяш поредната beauty кутия – не си на прав път. Разбира се ще има продукти за красота, но ще има подаръци и за най- малките ми приятели, както и моите “лични хитринки” за оцеляване на една мама. Повече за кутията ще ти разкажа най- скоро в моята страница в Instagram, така че ако не си ме последвала цъкни @madebyebg. Тъй като първата кутия е готова, мога да ти кажа, че продуктите в нея ще са на 35% от реалната си стойност. Привлякох ли вниманието ти?

Общо взето това ме очаква в 2020. В личен план съм си обещала тази година да бързам бавно и да обръщам повече време на децата и Александър. Ако 2019 беше годината на целите , то 2020 за мен ще е годината на насладата. Мисля да се наслаждавам на живота , а ти? Какво си планирала за новото деситилетие?

Поздрави,

Е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *