Блог

В издирване на идеалния подарък за една принцеса или как заключих момента

Как избираме подарък? Трудно! Особено , ако си мен.
Наречи ме старомодна, но за мен подаръкът е израз на отношението ти към един човек. Аз съм от хората, които проучват преди да изберат – да ида в мола и да търся на място, просто не е моето нещо. Колкото по-рано ме поканят на дадено мероприятие, толкова по-рано започва издирване в интернет и до където се стигне. Сравняване, съпоставка и преследване на история… така може да се опише едно мое търсене на подарък.

Не съм от хората, които дават пари – напротив! Даже винаги ми е изглеждало проява на лош вкус, когато някой си напише на поканата за сватбата „подаръци не щем – пари ни донесете“ . Разбира се най-важното когато избираме подарък е за кого е, аз поне не избирам с еднакъкъв ентусиазъм за съседката и за сестра ми примерно. Но все пак- има ли универсални подаръци и къде да ги намерим?!

Е, универсален със сигурност е разтегливо понятие, но стандартните предложения могат да се разделят условно на категории- мъже, жени, деца,по поводи и тн. За мен една от най – трудните категории е подаръците за бебета, особено за погачи , кръщенета и първи рождени дни. Това са сакрални моменти за младите майки и ако са ти близки,винаги търсиш „идеалният подарък“ или поне в моя свят така е редно. Не бих искала да се изръся на погачата на приятелка с 739- тото синьо/розово боди, кето след 2 месеца вече ще си търси нов дом.

На пръв поглед предлагането на подаръци за тези поводи е главозамайващо – от кутийки с имена , сглобени все едно в час по трудово, през чисто необходимите неща , чак до красиви сребърни лъжици и много много други. През първата година на бебето всичко е малък празник – първото усмивка, първото гу-гу, първото зъбче. Когато обаче е истински празник моментът е наистина специален, а за специални поводи подаръците са по-различни.

Нека ти кажа какво са специалните поводи – събития, които ти се случват един път в живота: сватбата, абитуренския бал, дипломирането или ако си бебе – погачата, кръщенето, първия рожден ден. Това са едни такива много особени моменти, заредени с надежда, обич и очакване, а подаръкът е малка частица щастие в тази приказка.

Много е странно да търсиш подарък , който да показва отношение и все пак да мечтаеш за нещо универсално, но такава е човешката природа- винаги търси готови отговори. Интересното е, че открих идеалният подарък за всеки повод, особено ако е замесена жена!

Всичко започна , когато моя близка приятелка ме покани на погачата на първородната си дъщеря. Моя близка приятелка, да подчертая – защото тази титла предполага наистина изпипан подарък. С бебетата има два варината – купува се нещо практично, което родителите предварително са ти посочили или залагаш на емоционален подарък. В повечето случай аз търся нещо специално, най-вече за майката, то бебето и без това нищо не разбира. Напоследък всичко се персонализира, което е много яко- буквално от всичко можеш да направиш мил жест и запомнящ се спомен. В лутане и търсене на идеалния персонализиран подарък открих Lock the Moment.

Lock the Moment са уникални персонализирани медальони, колиета и гривни, които ти позволяват наистина да съхраниш момента. Три различни предложения – изчистено колие с гравюра, гривна с гравюра или наистина впечтляващия медальон с талисмани за всеки повод. Няма да те лъжа, аз избрах меальона, с които наистина можеш да нашишеш всяка приказка. И планирам да го използвам често занапред за различни поводи. Изцяло по твой дизайн – от основата, през талисманите, че дори и до декорацията. Ти избираш как да стилизираш бижуто, спрямо повода или характера на човек. Никога не ми е харесвал дизайна на Пандора, фен съм на идеята , но тази цена… пред Lock the moment Пандора ми изглежда като детска игра!

Казах ли ти, че освен талисманите с различни дизайни (като детелинка, сърце, буква, бебешко шише и много други) , може да добавиш и кристални елементи Swarovski? Разбира се (за да бъде всичко перфектно) може, да гравираш своето колие с лично послание, дата или друга гравюра. Lock the moment e Подарък с продължение – можеш непрестанно да добавяш и комбинираш различни талисмани и така да превърнеш всеки повод в продължение на приказката.

Сглобяваш по усет за човека, колко по-яко може да е! Както казват самите те – всеки медальон си има история. Аз обичам story tell-инга, всеки подарък трябва да има история и да оставя следа след себе си, а тази красиви кутийка с розова панделка определено има неповторим чар! Няма повод , за който не можеш да подариш такъв меальон (поне на жена). Независимо дали тази жена е на 1 година или на 101, ако искаш да запомни дадено ваше пътуване, моминското си парти или дори някой обикновен момент – Lock the moment е твоето нещо. Ако тази жена е романтична, авантюрист или просто мечтател – има как да го опишеш в този медальон. Е не ти ли казах – открих универсалния подарък за всеки повод и той наистина сияе!

Както ви обещах – днес ще ви науча да пишете приказки с бижута. Лесно е. В сайтът на Lock the moment ( www.lockthemoment.com) можете да откриете 4 модела основи за медальоните, над 20 варианта елемента на Swarovski, в различни цветове и форма , над 100 талисмана- в 9 различни категории , 4 варианта на верижка с различна дължина и плочка за персонализирано послание. Това е твоето платно , а сега – твори наволя. Ако искаш да твориш на живо, можеш да откриеш тези красоти в мол Сердика и The Mall Sofia, както и Lock the moment във Facebook & Instagram и да научиш повече за техните локации. Нямам търпение да Ви покажа как заключих момента за Baby shower-a на бебчо и още каква специална изненада сме намислили за партито с Lock the moment, но това ще е чак през м. Март. До тогава ти пожелавам красиви моменти с тези уникални медальони и не забравяй да ми споделиш как изглежда твоята приказка в бижу!

Поздрави,

Е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *