Блог

Аксесоарите на сезона – поверително за новите must have

 

 Днес ще си говорим отново за мода, но  този път ще наблегнем на един специален акцент във всяка визия – аксесоарите.  Топлите дни са все повече и всички вече мечтаем за лято и море. Време е да се погрижим за перфектната ти визия, не само на плажа.

 За да бъде максимално интересно, а и полезно съм поканила прекрасната Julls от Julls Treasures, която да ни покаже нагледнo must have аксеосарите този сезон. Надявам се заедно да те вдъхновим за една наистина изящна и модерна визия, с която да оставим всички погледи в ТЕБ. Освен за изящните си творения, помолих Julls да ни разкаже как е стартирала бизнеса си и какво я е превърнало в един от най- успешните творци в категорията й. Надявам се, ако се чудиш дали да започнеш свой бизнес, да откриеш не просто успешен модел в примера й, но и сила да повярваш в мечтите си 🙂

Преди да дам думата на самата Julls искам да ти споделя за някои от любимите ми аксесоари, които тя е правила за нас през времето.

  1. Бомбетата А и Е- ако не се лъжа с тях започна манията ми по аксесоарите на Julls Treasures. Много удобен модел, подходящ както за дами , така и за господа. Подходящи както са плаж, така и за спортни , ежедневни визии. Единствено, ако говорим за много топло време и плажуване , бих препоръчала по- светъл цвят, тъй като тъмните цветове доста се напичат. Такъв например е следващия модел
  2. Бомбетата Milev & Mileva – това е вариант, на които се спряхме за плажа. Светли бомбета за малката и мъжо с #milev & #mileva. (Предстои изработка и за малкият човек, дано да се намери подходящ размер шапка). Притеснявах се как ще им понесе плажа честно казано, но качеството им се оказа безупречно и един сезон по- късно са като нови. 
  3. Сламена шапка Mileva – не можах да се въздържа. Просто  ТРЯБВАШЕ да имам такава шапка! Много ми харесва, отново очаквах разплитане в някакъв момент , но това към днешна дата така и не се случи. За мен този тип шапки категорично са един от must have артикулите за сезона. Може да комбинираш и с някоя кошница за плаж  и ще стане муцка.  
  4. Капелата Александра – ами всяко момиче трябва да има такава шапка, независимо на колко години е. Не си ли на моето мнение?  
  5. Ушанки – не им е сезона, но просто не мога да се въздържа да ти ги покажа. Изработката е феноменална. Косъмът не пада, както се очаква от нещо, на толкова приемлива цена. Просто ги обожавам! Всеки детайл от изработката е феноменален, чак да ти се доиска да е зима… 

Разбира се, ако си мечтаеш за чокъри, бижута за тяло, шноли  или каквито и да било други аксесоари – Julls Treasures ги предлагат. Даже повече от често ,именно това е брандът, който налага тенденциите, които после всички следват. Затова и реших да ти представя техните неща.  Често ще виждаш във всякакви онлайн странички и магазини, копия и интерпретации на авторските модели на марката. Джулката, освен вдъхновяващ творец , лично за мен е стимулиращ пример за човек, който изживява мечтата си. Успешна във всичко , което прави, тя е и един от доста популярните Instagram influencer- и. (Можеш да разгледаш профила й @julia_andreevaa ) За това какво я движи напред и как успява винаги да е преди всички, ни разказа самата тя…

“Преди почеве от пет години чрез JULLS Treasures започнах да обръщам внимание на малките неща в живота. Чрез работата си успях да уловя пърхането на пеперудите, да усетя нежния прашец на цветята и да чуя гласа на природата. Мисията ми е да предоставя на клиентките си възможността да носят цялата енергия, натуралност и красота на заобикалящия ни свят. Да позволя на всяка дама да я докосне, усети и почувства.

Моят бранд залага на ръчно изработени бижута и аксесоари, които носят своята история и символика. Създавам всяко бижу с много мисъл, позитивизъм и любов. Обръщам внимание на всеки един детайл, защото целта ми е съвършенството.

  Част от продуктите са изработени от полускъпоценни камъни и минерали, носейки парченца от душата на природата, парченце от мен и най-важното, от вас! Старая се първа да представям световните трендове у нас, например тази година в истински хит се превърнаха ретро шноли, фиби и щипки за коса, добре познати от 90-те години. (Ние с каката вече се сдобихме с такива )

Много актуални ще бъдат и всякакъв тип бижута с миди, позлатени, посребрени или в естествения им вид.

Разбира се, няма как да пропусна и ръчно декорираните шапки и чанти, които са отличителни за бранда ми и категорично са негова запазена марка.

Обожавам да творя за прелестните хора, с които се сблъсквам всеки ден, те не са просто клиенти, те са истински специални хора, които ме вдъхновяват и предизвикват непрестанно. Никога не предлагам бижута и аксесоари, които самата аз не бих носила и никога не правя компромис с качеството.”

  Благодаря на Julls , че отвори пред нас сърцето си и ни позволи да надникнем както в работата й, така и в душата й. Сигурна съм, че вече си набелязала желаните от теб аксесоари, с които да заблестиш този сезон. Въпреки това със сигурност трябва да разгледаш сайта на Julls Treasures (www.jullstreasures.com) или профилите им в социалните мрежи @Jullstreasures. Освен свежи идеи за себе си, ще Откриеш много предложения за подаръци, партита и какво ли още не. Едно моминско парти през лятото – със сигурност се нуждае от капели със запазената марка на Julls Treasures, с които да отпразнувате този незабравим момент. И не забравяй – никога не спирай да мечтаеш, защото именно мечтите са това, което ни превръща в една по- добра и най- вече по- щастлива версия на самите на нас! Затова – GO GET THEM, GIRL

Поздрави,

Е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *