Body Transformation Challenge

За тренировките и мотивацията или за какво още може да се използва бебчо

Ако ме следиш по-често, знаеш че бях започнала хранителен режим, тренировки и нещо, наречени Body Transformation Challenge. Също така си забелязала, че тези постове рязко спряха…

Истината е , че някъде месец след предизвикателството последва кистата на яйчника и още няколко не много приятни преживявания у дома и някак съвсем оставих нещата на заден план. Знаеш – оправдания лесно се намират.

Тази събота обаче ме осениха мотивацията и примерът. Не знам за теб, но мен лично нищо не ме мотивира, както личният пример за успех. Може би и затова стартирах проект “Момичетата на успеха”…

Но да се върнем на темата с тренировките. Предполагам знаеш, че в събота беше събитието “Мама и аз”, където си поговорихме с няколко популярни мами. Една от тях ме впечатли истински и това е Fab Mama @fabmamaworld. Цвети разказа своята история, която ми въздейства силно.

Няма да ти преразказвам цялото нещо, защото предполагам познаваш Цвети, а и можеш да научиш повече за нея в нейните страници. Общо взето личният път на Цвети е преминал през историята на пълничкото момиче и мечтата за съвършенното тяло. Всичко се променя за нея след раждането и днес вече не само е открила формулата за успех , но е и дипломиран фитнес инструктор и помага на другите да постигнат нейните резултати.

Наистина искам да й благодаря. Тя е невероятен човек и лектор. Нещата , които каза , а и показа , бяха повече от въздействащи. Лично за мен откровеността й, когато заговори за оправданията и тренировките , беше решаваща. Разбира се – тя каза неща , които вече знаех. Например, че какъвто и да е хранителния режим, без тренировки никога няма да имаме желаните резултати. Както и ,че няма как да не намериш 30 минути за тренировка или да имаш чак такава невъзможност, че да не можеш никакви упражнения да правиш. Показа ни на практика как да тренираме с детето и да превърнем тези моменти в забавна игра помежду ни.

Цъкни тук, за да видиш пример за упражнение с бебе от Цвети ⬇️

D5247C0C-E614-48D1-9AB3-BC001C7D7448

Цвети ни разказа как децата от години й служат за дъмпели, щанги Отрезви ме, наистина. Затова реших, че наистина ще опитам. Вече два ни с Борис правим различни упражнения. Някои му допадат, други- не, но вярвам че успяхме да си изберем подходящите за нас. Опитът ми показва, че човек се справя най- добре с тренировките, когато има кой да го следи и затова реших да се върна към Body Transformation Challenge.

Каква ми е идеята? Ако и ти имаш мъник под ръка и някой друг излишен килограм, искаш ли да го направим заедно? Предлагам ти да се мотивираме една друга и да се проверяваме – тренира ли днес, прати ми снимка… Хей така , по приятелски 😌Сигурна съм, че така ще бъдем по-редовни и ще постигнем по- бързо резултатите си. Пък и заедно винаги е по- забавно!

 

Ако до сега не си си представяла, че можеш да тренираш с бебчо и се чудиш как точно да ангажираш детето в тренировката, можеш да видиш идеи в канала на Fab Mama в YouTube , на този линк http://www.fitbabyhotmama.com/упражнения-за-мама-и-бебе-2/ или да прочетеш из Google. Ако решиш да се включиш в моята идея и да пробваме заедно, пиши ми тук или на лично в социалните мрежи. Ще се радвам да обменим идеи 🙃Ако пък не си сигурна дали искаш да пробваш, но пък ти е интересно дали би имало резултат- аз ще следя мерките си и ще те държа в течение. На линия съм за всякакви идеи и въпроси 🤪

Поздрави,

Е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *