Блог

ТРЕНДОВЕТЕ В ДЕТСКАТА МОДА – ЗИМА 2020

Детската мода е очарователна рефлекция на модата за възрастни. Коя мама не иска своята мини версия, по един или друг начин?!
Аз самата, в последните няколко години, се интересувам много повече от модните трендове за деца, от тези за възрастни и днес ще ти разкажа кои са актуалните детайли за зима 2020. Естествено, не съм ги измислила аз, а това са
най-актуални детски трендове, според световните модни списания. Тази статия разработих по покана на новият ми най- любим магазин за оутлет пазаруване My Labels Store. Сега ти представям топ 3 тренда, в които съм влюбена, а цялата статия с още 2 супер тренда за зима 2020, можеш да прочетеш на www.mylabelsstore.com

1. Ярки цветове – въпреки, че зимата се спряга за тъмен сезон и нормално са актуални цветовете от тъмната гама, през последните години в модата за възрастни навлязоха и нововъведения като кремави, бели и неонови цветове. Детската мода не се забави и веднага се измени. Тази година са актуални ярките цветове за най-малките. Най-тренди цветовете са червено, жълто, синьо и зелено. През 2020 кремавите цветове са демоде, както за малки, така и за големи. (Примери Dolce & Gabbana, MSGM, Elisabetta Franchi, Gucci)

2. Дрехи с кръпки.
Якета с кръпки, панталони с кръпки, поли – този тренд буквално избухна, още с пускането на новата колекция на Dolce & Gabanna Junior. Дънките с кръпки също са изключително актуални, а този акцент по дрехите, най- вероятно ще бъде актуален и в сезон пролет/лято 2020.

3. Плисе – Плисето е тренд, завещан от сезон пролет-лято 2019. В сезон есен-зима плисето навлезе и в предложенията за най-малките. Поли и рокли в различни цветове представиха всички големи марки, като актуален акцент в плисето са металик цветовете, като сребърно и златно, както и поли с имитация на кожа. Първите, които пренесоха плисето в детската мода бяха МСГМ, а по- късно такива модели включиха и останалите модни гиганти. Аз самата съм влюбена в плисираните рокли, които представиха в детската си колекция есен-зима Гучи.

Тази година особено стабилно навлязоха и детските аксесоари като моден тренд. Ако до сега ръкавиците и шапките бяха просто необходимост, през зима 2020 те са допълнение към модните тоалети на малките, както и на възрастните. Така че една хубава чанта за дъщеричката или ефектен шал за сина, няма да са излишни. Евъргрийн си остават комплектите или матчи предложенията, като масово компаниите пуснаха серии мама, татко и аз.

По темата с шопинга, се знае, че мога да говоря много, така че за сега, ще спра до тук. Мога да обобщя, че трендовете тази година в детската мода се припокриват почти изцяло с тези в модата за възрастни, но за мен това е по-скоро добре. Само си представях гледката – аз с рокерско яке, а детето -в рокля бохо стил… ами не изглежда добре!

Със сигурност пазаруването за най-малките е не по-малко забавно от това да купиш дрехи за себе си (за мен даже е по-забавно), така че не забравяй да разгледаш предложенията на My Labels Store. Все пак това е най-добрият сайт за аутлет пазаруване в България.

Скоро очаквай от мен и тенденциите за сезо пролет-лято. Общо взето чакаме се точно тук, някъде през март.
Поздрави,
Е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *